Accomodatie

Onze locatie is van alle gemakken voorzien. Wij beschikken over ruime stallen van 3 bij 3,5 meter waarbij de paarden ten alle tijden contact hebben met elkaar. In de stal hebben de paarden altijd de beschikking over water. Voor de bodem van de stal is er de beschikking over zaagsel. Wij bieden een pension aan op basis van zelf uitmesten en verder zal alles voor uw paard worden gedaan. 

Voor de beweging van de paarden hebben wij een grote verlichte rijbak van 20 bij 60 meter, een longeercirkel en er is een stapmolen. Onze stal beschikt over 3 weilanden. De paarden zullen een gedeelte van de dag buiten staan.

Uitrijmogelijkheden:

Onze stal beschikt over mooie uitrijmogelijkheden. Binnen een half uur staat u met uw paard op strand en kunt u door de duinen rijden. 

Het voeren:

De paarden zullen op stal twee keer per dag worden gevoerd. Tijdens de voerbeurten krijgen de paarden hooi en er is de mogelijkheid om subli basis, subli sport, muesli, senioren slobber of bietenpulp bij te voeren. 

Ontwormen:

Wij regelen voor u dat er een mestonderzoek wordt gedaan bij de paarden. Mocht het daarna nodig zijn om het paard te ontwormen dan zal een dierenarts dit aangeven en een wormenkuur regelen. Dit is echter wel voor eigen rekening.