'Van gewoon paard tot atleet.'

 

Mijn naam is Mary Biersteker en ik ben al zo lang ik mij kan herinneren bezig met paarden. Het mooiste is voor mij de dressuurtak “van gewoon paard naar atleet”. Ik heb verschillende paarden van B-niveau opgeleid naar een hoger niveau. Dit heb ik gedaan tot het niveau  intermediar 2. Op dit moment geef ik les bij de Boekhorst ruiters in Noordwijkerhout. 

Wat betreft het lesgeven heb ik zo’n 25 jaar ervaring en heb ik ORUN niveau 4 behaald. Dit zijn alle instructeursopleidingen die te behalen zijn. Ik geef dressuur lessen tot niveau intermediar 2, spring lessen tot het M niveau en eventing lessen tot het 2 sterren niveau.

De lessen kunnen bij ons aan huis gegeven worden, maar dit kan ook op eigen locatie. Aan het lessen op een eigen locatie zitten reiskosten verbonden van 0,50 euro per kilometer.

Bij een jong paard raad ik u de halfuur lessen aan, omdat dit voor een jong paard meestal wel genoeg is. U kunt het paard dan zelf losrijden en in het halfuur les help ik u om de puntjes op de i te zetten.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen dan kunt u mij altijd mailen.