Springlessen 4 niveaus: behendigheid, bixie, half gevorderd en gevorderd

Alle lessen duren 1,5 uur en kosten €23 (half uur zadelen en uur rijden)

Minimaal 5 deelnemers nodig om de les door te laten gaan

 

Behendigheid springles

Dit is een springles voor diegene die nog niet zo lang op paardrijden zitten en het springen nog niet zo vaak hebben gedaan, of niet te hoog willen doen. We pakken bij deze les niet alleen hindernissen mee, maar ook behendigheid elementen zoals pionnen, een zeil, een poortje, labyrint etc. De hindernissen zullen max 40 cm hoog zijn. Deze les is voor iedereen geschikt die bij mij lest.

 

Bixie springles

Dit is een springles waarbij je al wat meer ervaring nodig hebt, maar hierbij zijn de hindernissen ook nog niet zo hoog. We gaan hierbij alleen over balken en hindernissen en zullen het rustig opbouwen tot max 50 cm.

 

Half gevorderde springles

Deze les is geschikt voor wie wat langer les heeft en al wat technischer wil springen, hier zullen de sprongen hoger zijn (max. 70 cm) en de lijntjes een stuk lastiger. We zullen ook veel vanuit galop springen, hou hier rekening mee bij opgave.

 

Gevorderde springles

Dit is de lastigste springles, voor wie technisch en hoog wilt springen en hierbij moeilijkere sprongen wilt doen. De sprongen zullen met veel “spannende” dingen voor de paarden zijn en max 100 cm.

 

 

Voor meer info over de lessen kan je Eline appen of bellen op 0614628939 of mailen naar epgeurs@hotmail.com